HANGCHA

Zhejiang Hangcha je podružnica Hangcha grupe, te je odgovorna za uvozno i izvozno poslovanje Hangcha grupe, prodajne kanale i upravljanje mrežom marketinga, te prodaju viličara, rezervnih djelova i usluga za cijeli svijet. Hangcha grupa je veliko poduzeće u industriji viličara u svijetu, i vodeći proizvođać viličara u kini. Hangcha nudi kompletan asortiman opreme za rukovanje materijalom u svijetu, također je jedna od 500 najvećih poduzeća u kini. Hangcha sa svojim suvremenim inženjeringom, učinkovitim sustavom podrške proizvodnji, i snažnim marketinškim timom, više od 60 prodajnih i uslužnih podružnica, 140 domaćih preprodavaća i prko 70 agenata u inozemstvu pruža snažnu podršku svojim klijentima.

KVALITETA

Inzistiramo na principu vlastite inicijative, zasnovanoj na više od 40 godina dizajna i proizvodnje viličara, uvođenjem napredne tehnologije, poboljšanja i inovacija kako bi se ubrzao razvoj proizvoda pobošljao tempo razvoja inozemnog tržišta. Predani smo odgovornom ponašanju u poslovnom, ekološkom i društvenom planu.

PRVOKLASNI INŽENJERING

Hangcha je vodeće tehnološko poduzeće koje okuplja prvoklasne razvojne inženjere, posjeduje četiri institua za razvoj viličara. četiri instituta za ravoj komponenti viličara, jedan tehnološki institut i nacionalni laboratorij za odobrenja.

NAJMODERNIJA TESTIRANJA

Nacionalni centar za testiranje viličara je u posjedu Hangche u kojem se izvršavaju razna testiranja vezana za razvoj viličira, sigurnost i provjeru kvalitete.

NAPREDNA PROIZVODNJA

Tvornica se sastoji od pet montažnih linija za proizvodnju vozila, četiri profesionalne linije za lakiranje, pet auotamtskih detektijckih linija, te naprednu opremu za obradu i zavarivanje, logističke i distribucijske sustave i ERP sustave

VRHUNSKI EKOLOŠKI STANDARD

U strogom skladu s ISO9000, ISO14000 upravljanja kvalitetom i sustavom upravljanja okolišem standardnom proizvodnjom, proizvodna tehnologija dostigla je svjetski naprednu razinu.

PREGLEDNIK

> Naslovnica

> Proizvodi

> Kontakt

KONTAKT

> Adresa : Ulica Kralja Zvonimira 24, Velika Gorica

> Tel: +385 1 5615 620

> Mob: +385 99 2378 770

> E-mail: info@stillvil.com